неделя, 19 февруари 2012 г.

Блогът на Смъртта: "Заселването на Марс", Глава 13


Написано от Stratovarius на Чет, 15/09/2005 - 00:04.

Предистория

В годините от 2008 до 2015 човечеството направи забележителни открития в сферата на междупланетните и междугалактически пътувания. Преди да заселим Сатурн с цигани пробвахме първо Венера с плъхове. Понеже добичетата оцеляха и хората направиха свой градове там - Това направи впечатление на другите интелигентни раси във вселената и те решиха да контактуват с нас. Но за съжаление избраха грешните хора за това.


*******************************

В тази глава се разказва как беше заселен Марс

*******************************

Двамата приятели IvanAngel и StarLight – това е човека с който бе проведен едноименния експеримент.

IvanAngel:

Вид: Получовек - Всички го познаваха като Ванката, но те незнаеха че той е отговорен за един бунт разразил се в Рая преди 5 045 години. Бунта беше потущен от Бог и другите Ангели, а отговорните за наказание пратиха на Земята за неопределен период от време ( наричан още вечност ) и явно ги забравиха. Бяха им отнели свръхестествените възможности и отрязали крилата. Но въпреки това, незнайно защо тези същества все още можеха да изпият по 23,4 литра бира без да отидат по малка нужда дори веднъж.

Член на: Поради обичта си към алкохола се наливаше редовно с Грег.

Професия: Поради горе описаните му възможности е дегустатор на бира с пържени картофки ( от специалните ) - тези от цеховете на Борис.

StarLight:

Вид: Човек ( безсмъртен ). Този индивид въпреки че изглеждаше 20 – 25 годишен беше много по възрастен. Роден в планините на ( не е Шотландия ) Германия той беше известен Войн и защитник на племето си. Но се оказа че има проблеми с омразата си към съседните племена и води дълги войни с тях, но беше забравил че съплеменниците му не бяха безсмъртни ( това е друго племе ). И се покри за много столетия. По 1940 Лето той се сдуши с Братът на Кубрат ( Адолф ). И двамата си паснаха. Така Адолф разбра че всички не арийци са опасни за него и реши да започне война с тях веднага щом бъде избран за канцлер на всички Германи.

Допълнително за Адолф:

Адолф също като Stratovarius беше лорд на тъмната сила ( sith ). Той се подготвяше дълго за голямата битка с народа на Джавреите. Плануваше да ги премаже, за да засели арийците на Марс. По този начин никакви други отрепки нямаше да се мяркат на планетата на чистокръвните. Но така и не успя, някакъв си пияница изстрелял мини бомба към армията му и на мястото на войската зейнал 8 километров кратер.

Джавреи: Това е древен народ, живеещ на Марс, който противно на всички асоциации не владее Силата. Те са отдадени на безгранична любов. Някой дори смятат че не могат да правя нищо друго освен секс, дори се предполага че те се хранят чрез секса.

Допълнение за Скрежанка:

Майката на Скрежанка е Джаврейка, а баща и е Богът на злото ( Лин Ин ). Заради Тези родители тя беше такава каквато е :)

Деня на контакта беше много слънчев и приятен. Двамцата си вървяха безцелно гледайки жените. След вчерашния запой все още им беше весело.

Ванката отиде да полее едно храстче че много се беше събрало ( За да се изпразнят 23,5 Литра бира са необходими около 10 инути ), остави StarLight за малко сам. И точно тогава пратеника на извънземните се появи, без да се представи хвана за ръката StarLight и двамата изчезнаха. След като си свърши работата Ванката се зачуди къде се е заврял приятеля му, но реши че пак е в Бардака и отиде да спи.

Извънземното и StarLight се телепортираха на един огромен космически кораб, на който имаше много други извънземни. Всичко много напомняше на класна стая. Там те обясниха всичко, което знаят, за физиката и математиката и го пуснаха. Той беше бесен некви си извънземни ще го отвличат – добре че му обясниха как се строят оръжия и къде живеят ако има въпроси. Разказа всичко на Ванката и двамата решиха че това не може да продължава така и решиха да нападат. Планетата която искаха да нападат беше на много светлинни години от тук но от Междузвездната Портата на Марс се стигаше там за 12 минути. ( Именно това беше расата изучавала сексуалното поведение Джавреите ). Да но както всеки план и техния не беше съвършен. Светата троица ( тримата Утрепки ) Stratovarius, Ace Coke и Лирика по някакъв начин разбраха за техния план. Те обсъждаха точно това когато Скрежанка домъкна Грег. Незнаейки за произхода й, й разказаха всичко. Очите и светнаха ( Отдавна не беше правила голяма празнична вечеря ). След кратък момент на мълчание, тя реши нещо. Със скоростта на светкавица измъкна леката картечница от калъфа и ( които висеше на колана на Stratovarius ) и пръсна главата на Грег ( Извинявайте че го убих, ако по трябва ще го върнем ) :P). След това излезе никой не се опита да я спре. Веднага дойде чистачът и изми всичко. След това келнерът се извини за неудобствата и предложи н аредовните гости да си изберът нещо за сметка на заведението, което и чакаха ( 21 бутилки Jack Daniels и 20 Картофена ракия ).

През това вреем Скрежанка търсеше StarLight и Ванката. Искаше да им попречи да стигнат до Марс. Нямаше друг избор, все пак трябваше да стигне до планетата за да се наяде на корем. Откри ги в един гараж, слушаха “Симфонията на Унищожението” от известната група “Мегасмърт”. Веднага забелязаха скрежанка, по скоро деколтето й. Виждайки кораба който строяха на нея и станан каква е работата. Вдигна картечницата и ги разстреля ( и тях ще върнем като потрябват. Първият път е трудно но после то само си става ;). По същото време тримата пияници се усетиха че Lady Frost беше отпрашила нанякъде с картечницата на Stratovarius. И решиха да я търсят. Това никак нямаше да е трудно понеже тя си имаше вградено следящо устройство, с PDA -то на Веско, можеше много лесно да я открият, а с Ламборсжинито на Ейс да стигнат там за нула Време. Потеглиха. Естествено бяха запасили от ракията в багажника, лошото е че там се събираха само 10 бутилки, които не стигаха за нищо сериозно.

Следейки сигнала стигнаха со един гараж от който бумтеше Мегасмърт. Stratovarius се изкефи!!! Въпреки че леко Мразеше Мегасмърт заради проблемите им с алкохола ( бяха голяма конкуренция и както пиеха не оставяха нищо след себе си - за другите )

С мъка фокусираха поглед върху огромното ( приличащо на летяща версия на Ламборджинито на Ейс ) нещо вътре. Изпод него се подаде Скрежанка с един гаечен ключ и каза:

- Къде се губите, вече почнах да се притеснявам, че няма да дойдете.?!?!!?
- Ъъъъъ. Това кво е попита Лирика.
- Диабло, новия ми космически кораб.
- А тия двамата???
- Ами пречкаха се наоколо и ги разстрелях!
- Хммм Ани пак ще има работа да ги възкресява.
- Голяма Работа!
- Та за какво ти е тази машинка ??? Попита Stratovarius.
- Ми ще ходя да вечерям!! Искате ли да дойдете с мен????

Всички кимнаха одобрително и се качиха на Диаблото. Скрежанка с усмивка на лицето ги подкара към Марс.
Блог класация

Няма коментари:

Публикуване на коментар