петък, 2 септември 2011 г.

Блогът на Смъртта: "Голямото Напушване", Глава 4


Написано от Stratovarius на Чет, 08/09/2005 - 22:06.

Предговор:
Годината е 2015. Нищо не е такова каквото го познаваме сега. И по точно:
Компанията Майкрософт се отказа от пазара на Операционни системи, просто вече никой не искаше да ползва нищо на което пишеше Windows. След това се преориентира в производството на шоколадови бонбони, но поради необясними причини бонбоните и не бяха шоколадови, а като че ли бяха направени от печени картофи, никой не искаше да ги яде защото мислеха че ще си навлекат неприятности с босовете на картофения бизнес.



След този неуспешен опит да се преорганизира, никой не чу нищо за Майкрософт близо 3 години. След това започна да се шуми, че има нещо общо с изграждането на новия човешки град на МАРС, но така и никой не им повярва.
С времето Майкрософт се превърна в голям концерн за производство на Трева, за лична употреба 1 500 000 тона на година. - “Майкроweed”
След взрива на може би най - важната сграда на “АНИСПИН Корпорейшън” положението на Веско и на Ace Coke не беше никак розово. Особено след като намерят стихотворението ( записано на златна плочка ) до взривената сграда, всички полицай и мафиоти ( на които още дължи пари ) щяха да го търсят, или за да го очистят, или за да си вземат парите, или ( най – доброто за него, просто да го тикнат зад решетките да излежи 5-те си доживотни присъди ). 4 от които са с право да бъде освободен след 15 години ( при добро поведение ), а при останалата една няма такова право.
Лирикът веднага разбра че нещата не отиват на добре. Обаче като закоравял бомбаджия запази спокойствие. Попита спокойно събеседника си:
- Хей нали се сещаш за тоя пич Teri, винаги ми е оттървал кожата, нали ?!. Той е най – добрия Адвокат, който познавам.
- Прав си така е, сигурно защото работи с най – добрите наемни убийци на планетата.
Но те не подозираха, че сегашните им проблеми са нищожни в сравнение с тези които им предстоят.
Сградата на “АНИСПИН Корпорейшън” беше само прикритие. Цялата Фирма беше прикритие на корпорацията “Фантом”, финансирана от Пентагона. Тя се занимава със развитието на нови системи за разузнаване и разработка на модерни оръжия. Тази корпорация всъщност стои почти зад всеки голям Фармацевтичен и Тютюнообработващ концерн в света. В последните години тя се разви до такава степен, че нито закона, нито Майкрософт можеха да я спрат, да извършва неморалните си експерименти с хора. Един от тези Експерименти беше “StarLight”. С негова “помощ” искаха да рaзберат, какво влияние оказват медиите на човешката психика, … - така и не успяха.
След атаката над корпорация “Фантом” се събраха всички нейни акционери, за да решат какво да правят. Решиха че атаката е имала за цел да разклати позициите им. Веднага заподозряха Майкрософт или Извънземните. След дълги преговори решиха че е време за сериозни действия. Единственият който можеше да се опълчи срещу тази сила беше един смахнат Извънземен с мания за унищожение – Лорд Stratovarius.
Лорд Stratovarius:
Той раздели Силата на две страни, и сам премина на Тъмната, за да може да спи до късно – понеже слънцето му блестеше в очите рано сутрин. Причината да не гръмне слънцето беше, че обичаше да ходи на плаж отвреме на време, а това му беше любимото слънце, другите 2 ги гръмна още преди 3 876 години.
Оръжия:
Сини светкавици, Лазерен Меч ( зелен ), Лека къртечница, и устройство не по голямо от обикновен пистолет с което можеше да изтрелва мини бомби, които са 100 пъти по унищожителни от целия ядрен арсенал на земята.
След 10 минутния разговор, който проведоха с него уговориха всички детайли около сделката ( включително и заплащането ) ( 10 минути са адски много, понеже Stratovarius живее на планетата bglog.orion.D13 или по кратко D13. И Сметките на “Фантом” за телефон, вече бяха космически ( в буквалния смисъл )
Той получи за задача да открие кой е виновен за Взрива и да го очисти.
Пристигайки на земята обаче, Лорд Stratovarius реши първо да посети своите добри приятели Веско и Ace, да пийнат по биричка. Естествено както винаги с пълно бойно снаряжение.

Седнаха тримката да пият, Stratovarius случайно погледна към Титаниевия Лаптоп.

* Хммм отново си в занаята значи, кой е щастливеца този път.
 - Не съм аз ве Starto, некви амтъори са гръмнали “АНИСПИН Корпорейшън” и сега ша натопят мен, ма няма са претесняваш Teri ша мъ измъкне.
- Хмм, Никой няма да те измъкне – обясни му как стоят нещата.
- След това тримцата заедно вече на по 6 големи ракии и няколко бутилки бира, решиха че трябва да набедят Майкрософт ( по този начин тази компания поне веднъж щеше да изпълни желанията на клиентите си ) ….
След дълго умуване, най вече от страна на Ace ( Веско беше заспал, a Stratovarius отдавна не е бил на земята и за да убие малко време се завря в някакъв публичен дом, но някъв портиер го изнерви и той изби всички и след това взриви сградата ), решиха че първо трябва да спасят Тревата и тогава да пуснат Stratovarius да си разруши всичко както си иска. Но имаше проблем:
Реколтата от 2 години се складираше, понеже покрай бета тестовете се оказа че тревата била негодна за пушене – ставала повече за салата.
Така тримата решиха направо да гърмят, но кой да предположи, че Веско все още полузадрямал не е прочел правилно табелката, където пишело всъщност. Ние отиваме за салата, ще отложим бета тестовете на тревата с 2 години.
След могъща експлозия, гъст черен дим се разнесе навсякъде, облаците покриваха бавно цялата земя,
* ( Веско ) НА КОЙ МУ ПУКА :)) , Да се преберем да пийнем, после ще идем до публичния дом.
* ( Лорд Startovarius ) Кой по точно, този дето е при теб на ъгъла ??
* Да.
* Точно там няма да е :). Имали са злополука с плъхове – прегризали някакви газови тръби и всичко литнало във въздуха.
Чу се телефоен звън, беше PDA -то на Веско, някой го канеше на разговор в Skype - беше Борис…
Блог класация

Няма коментари:

Публикуване на коментар