събота, 21 август 2010 г.

Последна доза

Млада, хубава жена изтриваше с кисе кирта от тялото си под силните струи на душа. Гърдите й равномерно се поклащаха в такт с движението на ръцете. Деш я наблюдаваше през открехнатата врата на банята изгарящ от желание. Тя го забеляза. Намигна му и грациозно седна на пода. Вдигна краката си към тавана, разтвори ги и се усмихна. Деш приближи към нея и попита защо го прави. Жената посочи похотливо ципа на панталона му и той разбра. Извади инструмента си и го приближи към притегателния венерин хълм. Положи ръце на гърдите й, които хищно го захапаха. Деш ужасен се отдръпна назад. Заедно с него се отделиха и те. Той загуби равновесие и падна. Усети как тънки пръсти с остри нокти се впиват във врата му. С вик излетя навън.

На уличното платно валяк прегази автомобил. В колата двама вюбени тъкмо привършваха акта. Първата кръв на момичето се сля с карантиите на мъжа. Деш притича към местопроизшествието и очарован се захласна в гледката. Гражданин в сив костюм го изтръ­гна от вниманието му и го запита откъде има очарователния нашийник, който носи около врата си. Деш безцеремонно му отхапа носа и се огледа в единственото здраво стъкло на премазания автомобил. Около шията му, на равни интервали, бяха забити женски пръсти с впечатляващ маникюр. Той побърза да ги извади и ги подаде на гражданина като компенсация за безвъзратно изгубения обонятелен орган. При вида на гледката една кучка роди преждевре­менно, с което ощастливи трапезата на хората от крайните квартали, които рядко слагаха месо на масата.
Деш се добра до квартирата си. Влезе и превъртя ключа два пъти. Насочи се към банята и се приведе в приличен външен вид. После легна и заспа.

Тя беше до него. В леглото му. Играеше cu с левия му крак. Като видя, че се е събудил, му го подхвърли. Той го пое в ръцете си, помириса го и се протегна. След това хвърли крака си в кошчето за боклук. Учуди се, че не вижда кръв по леглото си. Знаеше, че е закусил с другия си крак, но не обърна особено внимание на този факт.

Малко преди да умре, съзнанието му се избистри. Последното, което видя, беше трионът, който стискаше в ръцете си. Счупена спринцовка се валяше до лявото му ухо. Малки стъкълца бяха забити в месестата му част и образуваха причудлив бляскав ореол около златната обеца. Стаята миришеше на смърт.
На сутринта събориха къщата.
Блог класация

Няма коментари:

Публикуване на коментар