четвъртък, 16 септември 2010 г.

Костов - премиер! Оле!

Екатерина МИХАЙЛОВА*

Аман! Не стига, че години наред изкарват братовчеда Костов, този славен Командир на Родината по-черен и от кюмюра, не стига, че разни кръгове около партията го слагаха зад гърба на бат’ Борисов по разни непристойни клипове, ами сега Бойко пукнат министерски пост не му даде, пък уж намерили общ език. Да не би да е бил телешки? Че и така да е, редно беше да го споделите, г-н Генерал. Срамота е!
А Иван е достоен да направи дубъл на премиерския пост. Крайно време е да му бъде даден втори шанс.
Я сравнете неговия кабинет с предните два, че и с актуалния такъв. Нима в досегашните три кабинета имаше величава фигура като тате Бакърджиев, който успя да взриви (вярно от втория път) комунистическия мавзолей.
На негово място можеше много хубав МОЛ да се спретне, ама на - не преизбрахме правилния човек за втори мандат.


А на тези, които все още се жалват, че Командира бил продал БГА „Балкан“ на безценица ще кажа, че всъщност това беше много далновиден държавнически ход. Сега, във временатата на тоталния тероризъм нито един български самолет няма да може да бъде насочен нито към сградата на парламента, нито към Народното събрание.
А я си припомнете и джазмена Божков. Че той взимаше едва 10%, докато сега новите му заместници почват поне от 30.
Да ме прощавате, ама по времето на Костов, ако не бъдеще за България, то поне имаше фондация „Бъдеще за България“, дело на другарката на Командира Елена Костова.
То е ясно, че властта е сладко нещо и г-н Борисов няма даде поста си на г-н Костов, но поне може да му позволи да се редува с него.
Какво лошо има в това - една седмица ще управлява Генерала, една - Командира.#
* В ролята на Екатерина Михайлова - Борис Зл. Павлов, сп. "Безусловно", епизод 2/2009
Блог класация

Няма коментари:

Публикуване на коментар